Gymgrossisten rabattkod

Proteinpulver och andra kosttillskott, utrustning och kläder för träning – allt från en extra skopa för proteinpulver för 1 krona till avancerade multigym för 40 000 kronor, men också livsmedel och hälsokostprodukter. Hos Gymgrossisten.com hittar du allt du behöver för att göra din träning till en njutning. Allt som oftast hittar du också rabattkoder till olika produkter – du hittar dem självklart hos oss på Hälsokostoteket!

Till alla rabatter och kampanjer Klicka här

Om Gymgrossisten?

1996 startades en liten enskild firma vid namn Gymgrossisten. Idén var enkel: att tillhanda kvalitetsprodukter inom området träning och kosttillskott. Två år senare lanserades webbutiken gymgrossisten.com, som är företagets viktigaste försäljningskanal idag. Dessutom finns det butiker utspridda över landet – från Luleå i norr till Malmö i söder.

Idag är man Nordens största bolag i sin nisch och ett av världens största företag inom försäljning av prestationshöjande kosttillskott. 2007 köptes Bodystore som är en av Sveriges ledande onlinebutiker inom hälsokost och hudvård. Huvudkontoret ligger i Stockholm, och idag driver Gymgrossisten verksamhet även i Finland, Norge och Danmark.

Vad hittar du hos Gymgrossisten?

Produkter från hundratals varumärken ligger och väntar på att du ska upptäcka dem hos Gymgrossisten. Rabattkod eller inte – här hittar du ett komplett sortiment av kosttillskott och allt annat du kan behöva till ditt tränings- eller tävlingspass. Några av de mest kända leverantörerna är:

 • Star Nutrition
 • Mutant
 • Chained Nutrition
 • Swedish Supplements
 • Optimum Nutrition
 • Gainomax
 • Vitaprana
 • Biofood
 • Smart Supps
 • Naturell
 • Nutripower
 • Muscle Tech

Till alla rabatter och kampanjer Klicka här

Störst på kosttillskott

Hos Gymgrossisten hittar du norra Europas största utbud av kosttillskott, och det till riktigt bra priser. Och med Gymgrossistens rabattkoder blir det ännu förmånligare. Sortimentet innehåller allt du kan tänka dig inom proteiner, vitaminer, kolhydrater, fett och mineraler.

Aminosyror och proteinpulver, PWO eller BCAA – Vad du än är ute efter kan du hitta det hos Gymgrossisten.

Information och inspiration

Men Gymgrossisten säljer inte bara kosttillskott – de inser också hur viktigt det är med rätt information till sina kunder, så att de vet vad de behöver och hur kosten påverkar prestation och återhämtning. Därför hittar du också tips och guider på Gymgrossistens hemsida. Här finns en blogg med massor av artiklar om träning och hälsa, och du kan till och med lägga upp en egen, individuell träningsplan. Den kallas Goalbreaker, och är ett verktyg som hjälper dig med att

 1. Gå ner i vikt
 2. Bli stark
 3. Bygga muskler

Välj bara ett av alternativen ovan, så får du en färdig träningsplan, anpassad efter just dig – med träningsprogram och kostschema.

Till alla rabatter och kampanjer Klicka här

Få ut max av din träning

Du som tränat ett tag vet hur viktigt det är med ett bra komplement till din vanliga kost. Med rätt kosttillskott får du i dig alla de viktiga proteinerna, aminosyrorna och vitaminerna för att orka med hård träning.

Detta är särskilt betydelsefullt för dig som vill bygga muskler. På Gymgrossisten lär du dig allt om vilka proteiner som tas upp snabbt respektive långsamt i kroppen, och får därmed full koll på när du ska ta vad. Direkt före träning vill du ha något som kroppen tar upp direkt, medan det är helt andra tillskott som gäller när du ska ta ett proteintillskott på kvällen vid sängdags.

Rabattkoder hos Gymgrossisten

Gymgrossisten tar regelbundet fram olika rabattkoder, ett viktigt vapen i den trots allt ganska hårda konkurrens som råder när det gäller kosttillskott. Det här gör naturligtvis att man som kund gärna återkommer när det är dags att fylla på förråden av proteinpulver eller köpa sig ett par nya träningsbyxor.

Har du en Gymgrossisten rabattkod? Det enda du då behöver göra för att utnyttja rabatten är att skriva in det i det avsedda fältet när du checkar ut i webshoppen. Då dras summan automatiskt från slutsumman.

Bra att veta: Hos Gymgrossisten har du alltid fri frakt över 500 kronor, och fria returer. Dessutom tillämpar de en prisgaranti, som innebär att de matchar priset om du hittar en identisk vara till ett billigare pris någon annanstans – upp till en varas pris på 5 000 kr.

Till alla rabatter och kampanjer Klicka här