Svenskt Kosttillskott

KundvÄrd, snabba leveranser och lÄga priser. HÀr har du ledorden hos Svenskt Kosttillskott. Företaget grundades 2005 av Morgan Norrestam, som hade en idé om att ge alla mÀnniskor en möjlighet att pÄ ett enklare sÀtt nÄ sina mÄl med trÀningen.

Till alla rabatter och kampanjer Klicka hÀr

Alltihop började i en liten inredd lada, men redan tvĂ„ Ă„r senare flyttade man till mer Ă€ndamĂ„lsenliga lokaler pĂ„ Bolinder strand i JĂ€rfĂ€lla. 2010 ombildades man till aktiebolag, och startade ocksĂ„ ett dotterbolag, Svensk HĂ€lsokost AB.  Samma Ă„r lanserades tvĂ„ egna varumĂ€rken, RAW och CORE. Idag Ă€r Svenskt Kosttillskott ett av landets största internetföretag inom kosttillskott och hĂ€lsokost, och huserar i stora lokaler i KungsĂ€ngen.

Sortiment hos Svenskt Kosttillskott

Det Àr ett digert och komplett produktsortiment vi hittar hos Svenskt Kosttillskott. HÀr kan du botanisera bland alla möjliga produkter som har anknytning till hÀlsa och trÀning. PrisnivÄn Àr mycket attraktiv, men du kan göra Ànnu bÀttre klipp med nÄgon av de rabattkoder som företaget slÀpper med jÀmna mellanrum.

En titt i deras webshop ger oss en hel rad av produktkategorier:

  • HĂ€r hittar du proteinpulver, aminosyror, gainers och kreatin vid sidan om vitaminer och mineraler. Kort sagt allt för att fĂ„ det mesta av din trĂ€ning.
  • HĂ€lsa. Olika hĂ€lsokostprodukter för hela kroppen och för en mĂ€ngd Ă€ndamĂ„l – Kosttillskott som hjĂ€lper vid trötthet och förkylningar, likavĂ€l som för hjĂ€rta & kĂ€rl, ledbesvĂ€r, stress och mycket annat.
  • Viktkontroll och diet. Produkter för dig som trĂ€nar och som Ă€r speciellt framtagna för dig som hĂ„ller en viss typ av diet.
  • HĂ€r hittar du allt för att göra vardagen lite mer hĂ€lsosam – som superfoods, produkter för bakning och matlagning, godis, kaffe, dressingar och drycker, för att bara ta nĂ„gra exempel.
  • TrĂ€ningsklĂ€der. KlĂ€der frĂ„n kĂ€nda tillverkare för bĂ„de tjejer och killar.
  • TrĂ€ning & tillbehör. Allt du behöver för att göra trĂ€ningspassen lite enklare. Ledskydd, bĂ€lten, handskar, skor och tillbehör som vattenflaskor, hĂ„rband, liniment – men ocksĂ„ redskap som yogamattor, foam rollers, chin up bars, kettle bells och hantlar.
  • HĂ€r hittar du hjĂ€lp för en vĂ€rkande kropp, med muskel- och ledskydd, skoinlĂ€gg med mera, och kosttillskott för olika typer av led- och muskelproblem.
  • Skönhet. Ta hand om din kropps yttre! HĂ€r hittar du en mĂ€ngd hudvĂ„rdsprodukter, som t.ex. tvĂ„lar, krĂ€mer, oljor, schampon och balsam.

Till alla rabatter och kampanjer Klicka hÀr

Svenskt Kosttillskott har ocksÄ utvecklat tre egna varumÀrken:

CORE

Massor av produkter för dig som trĂ€nar – BCAA, vassleprotein, PWO, gainers och mycket annat, med syfte att du ska kunna fĂ„ bĂ€sta tĂ€nkbara resultat och nĂ„ upp till dina mĂ„l.

RAW

Produkterna i serien RAW har fokus pÄ dig som tar trÀningen pÄ allvar och trÀnar riktigt hÄrt. Fokus hÀr Àr att bygga muskler. VÀssa hörntÀnderna och ge dig i kast med de alla tuffaste trÀningspassen!

HEALTHWELL

HÀr hittar vi ett sortiment av ekologiska och naturliga hÀlsokostprodukter, speciellt framtagna för dig som sÀtter högt vÀrde i Àkta vara.

Tips! HĂ„ll utkik efter rabattkoder hos Svenskt Kosttillskott – nĂ€r de Ă€r tillgĂ€ngliga hittar du dem sjĂ€lvklar hĂ€r pĂ„ HĂ€lsokostoteket!

Bra att veta: Svenskt Kosttillskott levererar fraktfritt nÀr du handlar för över blygsamma 100 kronor. Vissa produkter har en sÄ kallad smakgaranti, vilket betyder att du kan returnera varan Àven om den Àr öppnad och provsmakad.

För dig som handlar mycket finns en kundklubb, dÀr du fÄr poÀng pÄ alla köp, poÀng som sedan kan anvÀndas vid köp i webbutiken.

Till alla rabatter och kampanjer Klicka hÀr