Svenskt Kosttillskott rabattkod

Kundvård, snabba leveranser och låga priser. Här har du ledorden hos Svenskt Kosttillskott. Företaget grundades 2005 av Morgan Norrestam, som hade en idé om att ge alla människor en möjlighet att på ett enklare sätt nå sina mål med träningen.

Alltihop började i en liten inredd lada, men redan två år senare flyttade man till mer ändamålsenliga lokaler på Bolinder strand i Järfälla. 2010 ombildades man till aktiebolag, och startade också ett dotterbolag, Svensk Hälsokost AB.  Samma år lanserades två egna varumärken, RAW och CORE. Idag är Svenskt Kosttillskott ett av landets största internetföretag inom kosttillskott och hälsokost, och huserar i stora lokaler i Kungsängen.

Sortiment hos Svenskt Kosttillskott

Det är ett digert och komplett produktsortiment vi hittar hos Svenskt Kosttillskott. Här kan du botanisera bland alla möjliga produkter som har anknytning till hälsa och träning. Prisnivån är mycket attraktiv, men du kan göra ännu bättre klipp med någon av de rabattkoder som företaget släpper med jämna mellanrum.

En titt i deras webshop ger oss en hel rad av produktkategorier:

  • Här hittar du proteinpulver, aminosyror, gainers och kreatin vid sidan om vitaminer och mineraler. Kort sagt allt för att få det mesta av din träning.
  • Hälsa. Olika hälsokostprodukter för hela kroppen och för en mängd ändamål – Kosttillskott som hjälper vid trötthet och förkylningar, likaväl som för hjärta & kärl, ledbesvär, stress och mycket annat.
  • Viktkontroll och diet. Produkter för dig som tränar och som är speciellt framtagna för dig som håller en viss typ av diet.
  • Här hittar du allt för att göra vardagen lite mer hälsosam – som superfoods, produkter för bakning och matlagning, godis, kaffe, dressingar och drycker, för att bara ta några exempel.
  • Träningskläder. Kläder från kända tillverkare för både tjejer och killar.
  • Träning & tillbehör. Allt du behöver för att göra träningspassen lite enklare. Ledskydd, bälten, handskar, skor och tillbehör som vattenflaskor, hårband, liniment – men också redskap som yogamattor, foam rollers, chin up bars, kettle bells och hantlar.
  • Här hittar du hjälp för en värkande kropp, med muskel- och ledskydd, skoinlägg med mera, och kosttillskott för olika typer av led- och muskelproblem.
  • Skönhet. Ta hand om din kropps yttre! Här hittar du en mängd hudvårdsprodukter, som t.ex. tvålar, krämer, oljor, schampon och balsam.

Svenskt Kosttillskott har också utvecklat tre egna varumärken:

CORE

Massor av produkter för dig som tränar – BCAA, vassleprotein, PWO, gainers och mycket annat, med syfte att du ska kunna få bästa tänkbara resultat och nå upp till dina mål.

RAW

Produkterna i serien RAW har fokus på dig som tar träningen på allvar och tränar riktigt hårt. Fokus här är att bygga muskler. Vässa hörntänderna och ge dig i kast med de alla tuffaste träningspassen!

HEALTHWELL

Här hittar vi ett sortiment av ekologiska och naturliga hälsokostprodukter, speciellt framtagna för dig som sätter högt värde i äkta vara.

Tips! Håll utkik efter rabattkoder hos Svenskt Kosttillskott – när de är tillgängliga hittar du dem självklar här på Hälsokostoteket!

Bra att veta: Svenskt Kosttillskott levererar fraktfritt när du handlar för över blygsamma 100 kronor. Vissa produkter har en så kallad smakgaranti, vilket betyder att du kan returnera varan även om den är öppnad och provsmakad.

För dig som handlar mycket finns en kundklubb, där du får poäng på alla köp, poäng som sedan kan användas vid köp i webbutiken.