Proteinbolaget rabattkod

Proteinbolaget såg dagens ljus 2012, och har på bara sex år blivit en av Sveriges större återförsäljare av kosttillskott, träningstillbehör och träningskläder. Med kända varumärken från hela världen har de idag en stark ställning och säljer produkter i hög kvalitet till bra priser till dig som älskar hälsa och träning. Och med Proteinbolagets rabattkoder blir det ännu förmånligare.

Till alla rabatter och kampanjer Klicka här

Allting började i en studentlägenhet i Västerås, där Mårten Åkesson och Adam Gillberg, båda från Karlskoga, läste flygteknik på gymnasiet. Och redan då, 15 år gamla, hade de redan testat att sälja lite allt möjligt. Drömmen var att starta ett bolag.

Det fanns gott om tid för fritidssysselsättningar under studierna. Adan och Mårten tränade en del, och idén kom upp – att köpa lite större mängder med kosttillskott och proteinpulver än vad de själva förbrukade, för att finansiera sin egen förbrukning. De sålde sedan detta till andra elever bland studentbostäderna. Studentrummet var bara på 24 kvadrat, så de fick ställa undan en soffa för att få plats med ett skrivbord och lagret av kosttillskott.

Sista terminen startade de bolag, och tillbaka i Karlskoga körde de igång hemma i Adams föräldrars källare. Under några år drev de butik, men i takt med att e-handeln växte tog det för mycket tid och kraft – så de valde att koncentrera sig helt på webhandeln. Idag sitter de på ett lager på över 1 000 kvadratmeter och över 10 000 artiklar i lagerhyllorna.

Vill bli störst på kosttillskott på nätet

Proteinbolaget satsar på att i framtiden bli störst i Sverige på kosttillskott. Redan nu är man bland de ledande återförsäljarna i landet, men man nöjer sig inte med det. Och man ska ta sig dit genom att ha ett stort fokus på kundnöjdhet, och att det ska vara roligt att handla hos Proteinbolaget. I begreppet kundnöjdhet ingår också att sträva efter att ha den överlägset bästa supporten och kundtjänsten.

Kanske har man kommit en bra bit på väg – 2018 blev Proteinbolaget nämligen utsedda till ”Årets Gasellföretag” i Örebro län.

Till alla rabatter och kampanjer Klicka här

Vad hittar jag hos Proteinbolaget?

På proteinbolaget.se finns det mycket att botanisera bland för dig som tränar eller helt enkelt är intresserad av ett hälsosammare liv. I det breda sortimentet hittar vi bland annat kosttillskott, hälsokost, livsmedel, skönhet, träningstillbehör och träningskläder.

Några av de varumärken du hittar här är:

 • Kung Markatta
 • Muscletech
 • Scitec Nutrion
 • True Organics
 • Vitargo
 • Better Bodies
 • BioTech US
 • PXL
 • Aldrig Vila
 • Gainomax
 • Full Force Nutrition
 • GET RAW
 • Herbmed

Dessutom hittar du naturligtvis deras eget varumärke GAAM. Produktserien utvecklades redan 2014 och namnet kommer från ägarnas initialer. GAAM Nutritions produkter tillverkas i Sverige på enbart svenska råvaror.

Det största fokuset ligger dock i kategorin kosttillskott. Här kan du köpa allt från aminosyror, gainers, kreatin, kolhydrater och proteinpulver till PWO (prestationshöjare), fettförbrännare och olika vitaminer.

Inspiration

Det är lätt att bli sittande på Proteinbolagets sajt, även efter man handlat klart. Här finns nämligen en blogg med massor av inspirerande artiklar- med hälsotips, träningstips, nyheter, fitness, guider och mycket annat.

I bloggen lägger man också ut fantastiska recept på olika läckerheter, ofta med någon av sina egna produkter bland ingredienserna. Vad sägs t.ex. om 1 minute cake med Whey, pepparkakstryfflar, chokladbollar med protein, milkshakes eller krispig fudge med Barebelles crisp?

Rabattkoder från Proteinbolaget

Då och då skapar de rabattkoder som ett sätt att locka till sig kunder att prova på deras produkter. Det ger dig ett utmärkt tillfälle att prova nya produkter eller helt enkelt fylla på förråden. Dessutom släpper Proteinbolaget nya kampanjer varje månad, på utvalda varor ur det ordinarie sortimentet – drycker, bars, kosttillskott eller träningskläder – eller något annat. Kampanjsidan är definitivt en sida att kolla innan du handlar!

Bra att veta

Proteinbolaget tillämpar en prisgaranti och garanterar alltså att du får marknadens bästa pris. Handlar du för 500 kr eller mer får du varorna hemskickade fraktfritt. Alltid 30 dagars öppet köp.

Rabattkoder: gäller varor till ordinarie priser, och kan alltså inte kombineras med redan rabatterade produkter.

Till alla rabatter och kampanjer Klicka här